Duminica, Februarie 6, 2011, 08:45 PM 

Lyoness - Bani inapoi la fiecare cumparatura!
     media: 4.50 din 6 voturi

Dragii mei, o sa va prezint mai jos un proiect relativ nou intrat pe piata romaneasca . Lyoness reprezinta un concept foarte simplu de "bani inapoi la fiecare cumparatura" si sper sa va placa ideea cel putin la fel de mult cat imi place mie.

_______________________________________
De ce sa-mi fac cumparaturile prin Lyoness?
Aceleasi produse cu 1% inapoi in buzunarul vostru!

Cumparand aceleasi produse si servicii (alimente, haine, carburanti, reparatii sau piese auto, electronice si electrocasnice , excursii, etc) cu care ati fost obisnuit si pana azi, recuperati 1% la fiecare cumparatura. Chiar daca suma nu pare prea mare, este primul beneficiu primit doar pentru ca va faceti cumparaturile la magazinele partenere Lyoness.
Bani inapoi la aceleasi produse pe care le cumparati si pana acum!

Recomandati Lyoness si primiti 0,5% din cumparaturile prietenilor vostri!
Lyoness va recompenseaza pentru un comportament obisnuit, acela de a recomanda cunoscutilor un produs sau serviciu de care am fost multumiti. Recomandati Lyoness prietenilor si cunoscutilor si veti incasa o viata intreaga 0,5% din cumparaturile lor! Daca si prietenii vostri fac la fel, veti mai incasa inca 0,5% si din cumparaturile cunoscutilor prietenilor vostri. Mai multi prieteni, mai multi bani pt voi!

Un venit suplimentar din sistemul de decontare Lyoness
O mare parte a discounturilor oferite de comercianti vi se "gospodaresc" prin sistemul de decontare Lyoness si se intorc in buzunarul vostru sub forma comisioanelor de sistem succesive. Acestea cresc proportional cu numarul de prieteni inscrisi si volumul cumparaturilor lor.
Cumparand impreuna, castigam impreuna!


Cum cumpar prin Lyoness?

1. Cumparaturi cu Bonuri Valorice
Bonurile valorice originale, asemanatoare tichetelor de masa, le procuram in prealabil, de la birourile Lyoness sau prin comanda (livrare gratuita) pe internet http://www.lyoness.ro/ si deja beneficiem de avantajele Lyoness, folosindu-le ulterior ca mijloc de plata la comercianti.
Comercianti Lyoness cu bonuri: Diverta, Lukoil, Hervi's, Petrom-OMV, Wizzair.
La acesti comercianti inca nu putem folosi cardurile Lyoness.

2. Cumparaturi cu Cashback Cardul Lyoness
Marea majoritate a comerciantilor Lyoness utilizeaza cardurile Lyoness. Acestia pot fi comercianti nationali (Praktiker, Carrefour Hypermarket, Carrefour Express, Carrefour Market, DOMO, House of Art, Levi's. Fox, Flanco etc) sau parteneri locali, mai mici sau mai mari. Cardul va fi prezentat la casa inainte de scanarea produselor, in rest cumparaturile le facem normal, platind la casa pretul integral al produselor, cash sau cu orice card bancar. Este bine ca inainte sa va planificati o cumparatura, sa verificati pe site informatiile despre conditiile fiecarui comerciant, pentru a evita eventualele neplaceri (spre ex, la KIKA este acceptata doar plata cash pentru achitarea produselor)
Mii de comercianti din Romania sau Europa accepta cardul Lyoness.(Vezi lista comercianti cu cashback card)

3. Cumparaturi ONLINE
De curand avem posibilitatea de a face cumparaturi online de la partenerii comerciali Lyoness din Romania sau de la cei straini care au distributie si in Romania. Pana la implementarea completa a sistemului la toti comerciantii, cereti in prealabil comerciantilor respectivi detalii despre modul de lucru cu clientii Lyoness.

4. Cumparaturi cu telefonul mobil
Cu Lyoness Cashback Mobile clienţii Lyoness au posibilitatea si bucuria de merge la cumparaturi cu Smartphone. Aplicatia mobila, numită pe scurt apl., face posibila cumparatura cu bonuri valorice electronice. Toate Smartphone-urile cu acces la internet sustin Lyoness Cashback Mobile. Este nevoie doar de o conexiune la internet, un cont de cumparaturi acoperit si aplicația Lyoness Cashback Mobile. Programul se poate descarca gratuit pe m.lyoness.ag


Cum pot sa devin Client Lyoness?
Dati persoanei care v-a recomandat oportunitatea Lyoness datele voastre si aceasta va va face inscrierea.

Pentru voi inscrierea este gratuita si fara obligatii sau costuri ulterioare.
Odata inscris, veti primi impreuna cu cardul Lyoness, un ID si acces la un birou virtual pe http://www.lyoness.ro/ .

Cum pot sa imi inscriu un prieten?
Inscrierea unui direct (prieten, cunoscut) va costa 4.3 lei sau 8.6 lei (depinde de modalitatea de inscriere) pt el inscrierea fiind gratuita. Puteti face inscrieri online, din biroul vostru virtual, daca in prealabil ati virat in contul Lyoness contravaloarea inscrierilor (4.3 lei/inscriere) sau cu flyere de inscriere (8.6 lei/inscrere). Acestea contin o brosura cu informatii si cardul de client Lyoness, putand fi achizitionate de la biroul Lyoness (Bucuresti) sau la evenimentele Lyoness.

Care sunt Comerciantii parteneri Lyoness?
AICI puteti gasi magazinele si prestatorii de servicii care au incheiat contracte de parteneriat cu Lyoness atat din Romania cat si din celelalte tari.
Unde si cand exista Prezentari Lyoness?
AICI veti gasi lista oraselor in care se tin prezentari saptamanale . Intrarea este gratuita. Dand click pe orasul dorit veti primi detalii suplimentare despre locatie si ora prezentarii. Nu uitati sa va invitati prietenii si cunoscutii!


Ei cum suna? Va doresc succes maxim si va astept cu intrebari.

Multumesc !Cautare


Categorii

Aboneaza-te la insemnari


Ultimele insemnari

Va recomand

Blog Status

Vizitatori:73.989
Insemnari:86
Comentarii:84

Arhiva

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare