Vineri, Noiembrie 25, 2011, 09:45 PM 

Patriarhul Daniel recomandă evitarea înjurăturilor cu carne în Postul Crăciunului
     media: 5.00 din 4 voturi

Patriarhul Daniel a oferit ieri un sfat prețios tuturor credincioșilor care vor să-şi înjure aproapele pe perioada Postului Crăciunului. Liderul BOR le-a cerut creștinilor să renunţe total la înjurăturile cu carne, spunând că doar printr-o astfel de atitudine vor ieşi din acest post mult mai purificați decât au intrat. “Când înjură, credinciosul trebuie renunţe la expresiile cu carne. Le ştim cu toţii, nu mai insist asupra lor. În locul lor se vor folosi înjurăturile vegetariene, cum sunt ele numite de către Sfinţii Părinţi. De exemplu, dacă vrei să jigneşti pe cineva, poţi să-i spui, simplu, «Eşti varză!». Sau, dacă te-a enervat foarte tare și simți nevoia să-l înjuri, poţi să-i spui «Sugi morcovelul». Se poate înjura foarte bine şi fără carne”, este de părere Patriarhul Daniel. Alte înjurături și jigniri pe care credincioşii le pot folosi fără să se abată de la cuvântul Patriarhului sunt “Ceapa mă-sii”, “Morcovarule!”, “Da-ţi-aş mure!”, “Bananierule!”, “Căpşunarule!” sau “Poate-ţi dau o castană”.

Miercuri, Noiembrie 16, 2011, 12:17 AM 

Fii Mos Craciun pentru copiii bolnavi de cancer!
     media: 5.00 din 4 voturi

Fundatia Aripi Spre Viata doreste sa faca un gest frumos ca in fiecare an si sa il ajute pe Mos Craciun sa le aduca un zambet pe buze copiilor bolnavi de cancer. Aceia dintre voi care doresc sa ajute, cu sume cat de mici (orice banut conteaza!) sunt asteptati cu drag.
Proiectul "Fii Mos Craciun pentru copiii bolnavi de cancer!" consta in strangerea de fonduri pentru realizarea a 100 de pachete pentru copiii foarte bolnavi din Spitalul Fundeni.
Orice suma donata, oricat de mica vi s-ar parea voua, poate ajuta enorm la strangerea sumei necesare!
Daca aveti prieteni care pot ajuta, va rog sa ii indrumati spre aceasta asociatie. Ce va pot spune este ca o cunosc personal pe initiatoarea acestei campanii si va pot garanta ca fiecare banut va ajunge acolo unde l-ati trimis.

Conturile asociatiei ARIPI SPRE VIATA sunt:

BCR sucursala Bagdasar
LEI – RO 88 RNCB 0521114607820001
EURO – RO 34 RNCB 0521114607820003

PS: va multumesc din suflet acelora dintre voi care ati raspuns deja acestei invitatii.

Luni, Noiembrie 14, 2011, 10:52 PM 

Inca un sfarsit...
     media: 5.00 din 4 voturi

Aproape ca uitasem ca am mai asistat la inca un sfarsit al lumii, cred ca al doilea de anul asta, nu? Norocul meu ca am aflat mai tarziu, ca cine stie, poate ma panicam... : )
In fine...din anul 2000 tot vine cate unul, si vad ca din ce in ce mai des. Curiozitatea mea este sa ii cunosc si eu pe cei care se plictisesc atat de tare incat sa emita astfel de teorii, dar sunt si mai curioasa sa ii cunosc pe aceia care le si cred.
Parca ar fi sfarsitul lumii organizat de guvernul Boc, tot promite ca vine si se tot amana!
Pentru ca totul se intampla asa, fara nici o logica, propun sa se stabileasca o data fixa, sa tin si eu minte anul viitor sau macar peste 2 ani (ca anul viitor am auzit ca e luat deja)

PS: Cristiana, cand era urmatorul, anul viitor in decembrie? :)
Poop you!

Vineri, Noiembrie 4, 2011, 11:47 PM 

Ce scriu unii prin CV-uri (partea III)
     media: 5.00 din 5 voturi

Pentru ca stiti deja despre ce e vorba, iata alte "capodopere" de prin CV-urile unora:

1. Atributii:
Preluarea comenzilor de la mese, executarea debarasarii meselor dupa fiecare masa, darea de sfaturi în alegerea meniului si a bauturilor, sa aiba grija sa toarne bauturile alcoolice si cele racoritoare, sa întocmeasca nota de plata, sa schimbe valuta staina, sa opereze casa de marcat

2. Care este cea mai mare realizare a ta de pana acum?
evolutia mea de la o pozitie bazica la una de conducere.

3. Ce te motiveaza sa fii performant?
Dorinta de a cunoaste mai multe si de a fi de folos cand cineva are nevoie de ajutorul meu. Nu vreau ca lumea sa ma considere o incuiata.

4. Care ar fi jobul tau ideal?
un birou, un calculator......acte......

5. OBIECTIV
Sa am un servici stabil si cu un salariu consistent.

6. Subsemnata …., va adresez aceasta scrisoare pentru a–mi exprima intentia si a-mi oferi capacitatea de a obtine un loc in cadrul companiei dumneavoastra.

7. Ce te motiveaza sa fii performant?
Dorinta de a fi observat si recunoscut ca fiind o persoana care isi indeplineste cu succes intrebuintarile

(asta e preferatul meu)
8. Care ar fi jobul tau ideal?manager sau doctor veterinarCautare


Categorii

Aboneaza-te la insemnari


Ultimele insemnari

Va recomand

Blog Status

Vizitatori:73.992
Insemnari:86
Comentarii:84

Arhiva

powered by
www.ABlog.ro
Termeni si Conditii de Utilizare